• Conferentie: Orgaandonatie

Ja of nee? De reclame voor orgaandonaties staat bij ons allen haast getekend op het netvlies. Helaas weet niet iedereen hoe het nou precies zit met orgaandonatie. Welke organen zijn bijvoorbeeld doneerbaar? Wat is de kijk vanuit de Islam naar orgaandonatie? “Is het toegestaan of niet?”, is een vraag die bij velen van ons in het hoofd ronddraait. Wil je eindelijk een antwoord op deze vragen en meer? Zoek dan niet verder!
    Studentenvereniging SABR, Studentenvereniging As-Sirāt, Sv Avicenna en Studentenvereniging INSAN organiseren samen een conferentie over orgaandonatie. Wil je de mening horen vanuit een islamitisch perspectief? Wees er dan zeker bij!

Wil je erbij zijn? Houd dan 18 januari vrij!

Voor meer praktische informatie over de avond willen we je verwijzen naar de bijgevoegde flyer en het facebook event!

– Flyer ontworpen door Coco Designs
    15823200_1131109776988038_7227645107820088367_n