• Dit evenement is voorbij.

24-09-2021 @ 18:30 - 20:00

Let’s go bowling!

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zoals jullie weten is de zomervakantie voorbij en is het collegejaar weer officieel van start gegaan afgelopen week.

Om dit begin te vieren en jullie te introduceren aan SABR, willen we jullie graag mee nemen om te bowlen. We willen jullie graag verwelkomen bij het eerste event van het jaar wat tevens een goede mogelijkheid is om mede(moslim) studenten te ontmoeten en om je netwerk uit te breiden. Het event zal plaats vinden op vrijdag 24 september Insha’Allah om 18:30 in Leiden! Het adres vind je op de flyer hierboven.

Voor leden is dit evenement helemaal gratis! Om de reserveringen te bevestigen vragen we wel €3,- borg. Deze zal je na het evenement teruggestort krijgen. Voor niet-leden kost het €3,-.

Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Door een technische storing worden er geen bevestigingsmails uitgezonden.

Let’s go bowling!

New Year New chances.  As you already know, the summer holidays are over and the academic year has officially started again last week.

To celebrate this beginning and introduce you to SABR, we would like to take you bowling and welcome you to our first event of the year. Which is at the same time also a good opportunity to meet fellow (Muslim) students and to expand your network.  The event will take place on Friday September 24th Insha’Allah at 18:30 in Leiden! You can find the address on the flyer above.

This event is completely free for members!  To confirm the reservations, we ask for a deposit of €3.  This will be refunded to you after the event. It costs €3 for non-members.

Be quick because there are only a limited number of places available!

You may not receive a confirmation mail due to a technical issue.

Inschrijven is niet meer mogelijk, onze excuses voor het ongemak!

Datum:
24-09-2021