Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SABR Family Iftar

april 19 @ 19:30 - 22:00

€7,50

LET OP: Alleen heren kunnen zich nog aanmelden. De aanmeldingen voor de dames zitten vol!

SABR Family Iftar!

SV SABR nodigt jou uit om samen het vasten te verbreken.

De gezegende maand Ramadan is inmiddels weer aangebroken met de genade van Allah. Deze maand draait naast gehoorzaamheid en aanbidding, ook om liefde, saamhorigheid en broederschap. Om het beste uit beiden te halen organiseert SV SABR een SABR Family Iftar.

Voorafgaand de iftar zal een korte lezing over het belang van ‘Laylatul qadr’, de heiligste nacht van het jaar, plaatsvinden. De lezing wordt verzorgd door niemand anders dan Mohamed Abdulahi (Mohammedsmening). Hierna zullen wij gezamenlijk het maghreb gebed verrichten en het vasten verbreken in sha Allah!

Daarnaast zullen we deze avond ook geld inzamelen voor Afghanistan. Samen met andere studentenverenigingen hebben wij een project gestart genaamd “The Barakah Projects”. Hier zullen we elk jaar geld inzamelen voor een goed doel. Dit jaar is dat voor Afghanistan in samenwerking met IHH NL. Samen met jullie hopen we hier een geslaagde avond van te maken in sha Allah.

Ben jij ook aanwezig?
Meld je dan nu aan!

Let op: slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Vol = vol!

LET OP: Alleen heren kunnen zich nog aanmelden. De aanmeldingen voor de dames zitten vol!

Er waren een beperkt aantal plekken beschikbaar, aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien je graag terug op ons volgende evenement Insha’Allah!

Gegevens

Datum:
april 19
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€7,50

Organisator

SV SABR

Locatie

Buurthuis Stevenshof
Trix Terwindtstraat 4
Leiden, Zuid-Holland 2331 GW Nederland
+ Google Maps