Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Islamitische dodenwassing

November 23 @ 18:00 - 20:30

Het is iets waar we als student zijnde wellicht minder vaak bij stil staan, maar waar we wel degelijk mee zullen worden beproefd. Namelijk, de dood. Het zal altijd een onverwachts iets blijven. Om je toch nog enigszins voor te bereiden, bieden wij nu een workshop dodenwassing aan.

Nadat de ziel het lichaam verlaat, volgt de islamitische dodenwassing. Tijdens deze workshop wordt er uitgelegd hoe een overledene gewassen dient te worden, welke handelingen er verricht dienen te worden en waarom. Theorie en praktijk zullen gecombineerd worden om jou zo goed mogelijk te kunnen voorzien van informatie en jouw kennis met betrekking tot de islamitische dodenwassing te verrijken. (Uiteraard zullen de geldende corona maatregelen in acht worden genomen tijdens deze workshop.)

Wil jij deze exclusieve ervaring niet missen en je islamitische kennis vergroten? Meld je dan nu aan voor deze workshop.

Let op: er zijn maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan!

Ter info: Mannen en vrouwen zijn tijdens het gehele evenement gescheiden van elkaar.

Verder zullen de geldende corona maatregelen in acht worden genomen tijdens deze workshop.

Er waren een beperkt aantal plekken beschikbaar, aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien je graag terug op ons volgende evenement Insha’Allah!

Details

Date:
November 23
Time:
18:00 - 20:30

Organiser

SV SABR

Venue

ICIM Leiden
Nieuwe Marnixstraat 80
Leiden, Zuid-Holland 2316 ES Netherlands
+ Google Map
View Venue Website