Loading Events

« All Events

Ondernemerschap & Social Media (deel 1)

April 26 @ 17:30 - 19:30

€3

Aspirant ondernemers opgelet! Heb jij een idee die je graag in realiteit wil omzetten, maar heb je geen idee welke stappen je zou moeten doorlopen om het waar te maken? Wil jij het ondernemerschap vanuit islamitisch perspectief bespreken of heb jij brandende vragen voor andere toekomstige ondernemers waarover jij graag wil sparren? Dan is de interactieve sessie ‘Hoe start ik een onderneming als student?’ verzorgd door Ming Faraz Khan en Nassim Naouli zeker iets voor jou!

In het kader van het thema ondernemerschap & Social Media heeft Sv SABR een tweedelige workshop georganiseerd waarmee wij jou graag een stapje dichter bij jouw doel willen brengen. Wellicht wordt met dit kleine duwtje in de goede richting en het omringen van jezelf met de personen met een echte ondernemers-mindset het zaadje geplant!

Tijdens het tweede event zullen de gastsprekers jullie meer vertellen over het marketing aspect van het ondernemen. Over dit event zul je later meer horen. Hou onze Social Media dus in de gaten!

Lijkt dit je een interessant onderwerp? Meld je dan snel aan!

P.S. Ben jij aanwezig tijdens beide events? Dan krijg jij van SV SABR een verassing opgestuurd (vergeet dan niet je adres in te vullen in één van de formulieren)!

Leden hebben een mail gekregen met een link om gratis aan te melden.
Yes, subscribe me to the newsletter!
Bedrag € -Details

Date:
April 26
Time:
17:30 - 19:30
Cost:
€3

Venue

Zoom
View Venue Website

Organiser

SV SABR