Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

In de voetsporen van de sahaba

februari 9 @ 18:30 - 20:30

€15

De Sahaba behoren tot één van de belangrijkste personen binnen ons geloof. We kunnen vele lessen halen uit de levenservaringen van de metgezellen van onze geliefde Profeet Mohammad (SAW).

Ook dit jaar organiseren we vanuit SV SABR een lessenreeks. Dit keer als onderwerp; In de voetsporen van de sahaba.

Op woensdagavond 9 februari zal de eerste les over de metgezellen van de profeet (SAW) plaatsvinden te Leiden in sha Allah.

De 5-delige lessenreeks wordt uitsluitend fysiek verzorgd in het Islamitisch Centrum Imam Malik Leiden zolang de maatregelen het toelaten. Tijdens de lessen zullen ook voorbeelden worden gegeven van eigenschappen die we als moslims dienen te bezitten. Hierbij kan je denken aan de dapperheid van Nusaiba bint Ka’b (R.A) Of aan Musab bin Umayr (R.A) die het wereldse opgaf om een dienaar van Allah swt te worden.

Wil jij de sahaba ook beter leren kennen, je kennis vergroten en jezelf op religieus gebied verder ontwikkelen?

Let op: er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij want vol = vol.

Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en vertrek is verplicht en de geldende COVID-19 maatregelen worden te allen tijde in acht genomen.

ACTIE: Voor de mensen die nog geen lid zijn, word nu lid en betaal niets voor de lessenreeks! Indien je lid bent geworden door de lessenreeks, ontvangen wij graag een DM van je met je voor- en achternaam zodat we jouw aanmelding kunnen bevestigen.


Yes, subscribe me to the newsletter!

Bedrag € -


Gegevens

Datum:
februari 9
Tijd:
18:30 - 20:30
Kosten:
€15

Organisator

SV SABR

Locatie

ICIM Leiden
Nieuwe Marnixstraat 80
Leiden, Zuid-Holland 2316 ES Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie