Loading Events

« All Events

Ondernemerschap & Social Media (deel 2)

April 27 @ 17:30 - 19:30

Ben jij benieuwd naar de kracht van Social Media voor jouw onderneming?

Ben jij studentondernemer en vraag je je af waarom jouw onderneming niet zichtbaar is? Of vraag jij je af waar je überhaupt moet beginnen met de marketing voor jouw onderneming? Meld je dan aan voor deel 2 van Ondernemerschap & Social Media!

Tijdens de interactieve sessie ‘Hoe zet ik Social Media in voor mijn onderneming?’ zullen Ming Faraz Khan en Nassim Naouli jullie meenemen in de marketingwereld en de juiste tools meegeven voor het opvallend maken van jouw (toekomstige) onderneming!

Deel 1 binnen het thema Ondernemerschap & Social Media zal geheel in het teken staan van het zetten van de eerste stappen richting jouw eigen onderneming en de kijk hierop vanuit islamitisch perspectief. Een goed begin is het halve werk! Het opzetten van jouw eigen onderneming is echter niet het enige dat belangrijk is voor een goede start. De presentatie van jouw onderneming is namelijk ook veel bepalend.

Lijkt dit je een interessant onderwerp? Meld je dan snel aan!

P.S. Ben jij aanwezig tijdens beide events? Dan krijg jij van SV SABR een verassing opgestuurd (vergeet dan niet je adres in te vullen in één van de formulieren)!

Deze aanmeldpagina is exclusief bedoeld voor leden.

Yes, subscribe me to the newsletter!


Details

Date:
April 27
Time:
17:30 - 19:30

Organiser

SV SABR

Venue

Zoom
View Venue Website