Voedselpakketten voor behoeftigen

In samenwerking met de Interculturele stichting Salaam gaan wij voedselpakketten uitdelen aan het einde van de Ramadhan. Jij kan ons helpen door een bedrag te doneren waarmee wij de producten […] Find out more »

Interculturele Stichting Salaam, Rotterdam,

Reflectieavond: Palestina

Voel jij je ook zo machteloos wanneer je naar de beelden kijkt die uit Palestina komen? En ongehoord wanneer je het verslag hoort op het journaal?  Tijdens deze reflectieavond op […] Find out more »

De weg naar Taqwa

De laatste 10 nachten van de Ramadan zijn inmiddels aangebroken en de maand Ramadan is helaas bijna voorbij. Wel hebben we goed nieuws! De lezing van Taqwa die oorspronkelijk stond […] Find out more »

Islamic finance: Crypto

Ook jij hebt vast gehoord over cryptomunten. Denk jij er wel eens aan om in crypto te investeren? En is dit nou islamitisch toegestaan? Na ons geslaagde evenement over aandelen, […] Find out more »

Afgelopen evenementen