Wat leuk dat je lid wil worden!

Lidmaatschap SV SABR

Naast de vele voordelen zoals een goedkoper toegangstarief bij onze evenementen, draag je hiermee ook bij aan het voortbestaan van SV SABR. Ons doel is om kennis over de islam te verspreiden op een academisch niveau, studenten met elkaar te verbinden en de belangen van de moslimstudenten in de academie te behartigen. Hiervoor organiseren wij diverse evenementen en projecten, zoals de verbetering van de gebedsruimtes op de faculteiten, lezingen over maatschappelijke en islamitische onderwerpen en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling.

  • Schrijf je hier in voor een lidmaatschap van 15 euro per jaar.
  • Door het lidmaatschapsformulier in te vullen verleen je toestemming aan studentenvereniging SABR om het verschuldigde lidmaatschapsgeld van 15 euro jaarlijks via SEPA-incasso te innen. 
  • Het lidmaatschap gaat in na betaling van de jaarlijkse contributie. De eerste keer gebeurt dit via iDEAL of één van de andere beschikbare betaalmogelijkheden direct na het verzenden van het lidmaatschapsformulier. 
  • Het lidmaatschap treedt in werking vanaf het moment van inschrijving en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd op dezelfde dag.
  • Opzegging van het lidmaatschap kan tot uiterlijk twee weken vóór de jaarlijkse inschrijvingsdatum plaatsvindt. Dit kan worden gedaan door een e-mail te sturen naar contact@svsabr.nl

Lidmaatschapsformulier