Veelgestelde vragen

Je kan lid worden als je student (MBO, HBO of universiteit) bent. Studenten die niet aan Universiteit Leiden studeren, zijn dus ook welkom! Ook als young professional ben je welkom om lid te worden!

Een lidmaatschap duurt precies één kalenderjaar.

• Korting of gratis toegang op workshops, evenementen, activiteiten, lezingen en lessenreeksen.
  • Opdoen van Islamitische kennis.
  • Ontwikkeling van academische skills.
  • Vergroten van je netwerk.
  • Leidse gezelligheid.
  • Bijdragen aan het bestaan van SV SABR.

Ja zeker! We organiseren regelmatig evenementen in het Engels.

Dat kan zeker! Alle studenten kunnen solliciteren voor een functie. Ben je net afgestudeerd en wil je een bijdrage leveren aan de vereniging? Dan is het ook mogelijk om te solliciteren voor een functie.

Dat kan zeker! Kijk op de website of er open vacatures zijn. Mocht dit er niet zijn kan je ons altijd contacteren via contact@svsabr.nl.

Ja! Wij houden rekening met de gebedstijden. We lassen pauzes in tijdens de gebedstijden. Verder nemen wij de Islamitische normen en waarden zo veel mogelijk in acht tijdens onze evenementen.

Het is altijd handig om lid te worden! Het afgelopen collegejaar is vrijwel volledig online geweest. Ook voor SV SABR was het, ondanks dat alles online was, een succesvol jaar met grote opkomst bij onze online evenementen.

In de mailbox krijgen we regelmatig verzoeken van studenten met de vraag om enquêtes en dergelijke te delen onder onze ledenbestand. Omwille van Allah De Verhevene willen wij hier graag bij helpen. Heb jij ook een verzoek en denk jij dat wij jou met ons bereik daarbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via contact@svsabr.nl om te kijken naar de mogelijkheden.