Veelgestelde vragen

Je kan lid worden als je student (MBO, HBO of universiteit) bent. Studenten die niet aan Universiteit Leiden studeren, zijn dus ook welkom! Ook als young professional ben je welkom om lid te worden!

Een lidmaatschap duurt precies één kalenderjaar vanaf het moment dat je bent ingeschreven. Het lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd.

  • Korting of gratis toegang op workshops, evenementen, activiteiten, lezingen en lessenreeksen.
  • Opdoen van Islamitische kennis.
  • Ontwikkeling van academische skills.
  • Vergroten van je netwerk.
  • Leidse gezelligheid.
  • Bijdragen aan het bestaan van SV SABR.

Vanwege de sprekers is de voertaal van de meeste evenementen Nederlands. Wij doen echter ons best om evenementen ook toegankelijk te maken voor internationale studenten. Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor onze toekomstige evenementen!

Dat kan zeker! Alle studenten kunnen solliciteren voor een functie. Ben je net afgestudeerd en wil je een bijdrage leveren aan de vereniging? Dan is het ook mogelijk om te solliciteren voor een functie.

Dat kan zeker! Kijk op de website of er open vacatures zijn. Mocht dit er niet zijn kan je ons altijd contacteren via contact@svsabr.nl.

Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee tijdens het organiseren van een evenement. Verder nemen wij de Islamitische normen en waarden zo veel mogelijk in acht tijdens onze evenementen.

Het is altijd handig om lid te worden! Het afgelopen collegejaar is vrijwel volledig online geweest. Ook voor SV SABR was het, ondanks dat alles online was, een succesvol jaar met grote opkomst bij onze online evenementen.

Omwille van Allah De Verhevene willen wij hier graag bij helpen.